Brezplačno svetovanje

Če se želite prijaviti na brezplačno svetovanje za Sentis testiranje, kliknite tukaj.

Preberite več

 
 
 

O nas

geneplanet logo

Podjetje GenePlanet je inovativno, visokotehnološko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2008. Osnovna dejavnost podjetja so raziskave in razvoj produktov s področja biotehnologije, kjer smo specializirani za genetsko testiranje in analize na področju humane genetike.

Vizija podjetja GenePlanet je nuditi uporabnikom osebne genetske analize z informacijami, ki omogočajo selektivno spremembo življenjskega sloga in predlagajo ukrepe, ki jih bodo dodatno zavarovali pred zdravstvenimi tveganji zaradi genetskih nagnjenosti.

Naš cilj je približati genetske teste ter druge sorodne molekularne teste splošni javnosti in njihove koristi narediti dostopne vsakemu. Trdno smo prepričani, da lahko z genetskim testiranjem že danes ponudimo rešitve, ki bistveno pripomorejo k doseganju boljšega počutja in zdravja vsakega posameznika. V genih se namreč skrivajo številne skrivnosti našega telesa in ob poznavanju naših osebnih lastnosti lahko ustrezno prilagodimo svoj življenjski slog ter ugodno vplivamo na kvaliteto našega življenja.

 
 
 

BGI

Podjetje BGI, ki je bilo ustanovljeno leta 1999 z vizijo uporabiti najnovejša spoznanja v genetiki v korist človeštvu, je trenutno največja organizacija na področju genomike svetu.

BGI pod eno streho združuje zasebne, neprofitne raziskovalne inštitute in komercialno ponudbo širokega nabora storitev povezanih s sekvenciranjem nove generacije. Skupaj s svojimi podružnicami, BGI Amerika in BGI Evropa, je vzpostavil partnerske odnose in sodelovanje z vodilnimi akademskimi in državnimi raziskovalnimi institucijami, kot tudi s podjetji s področja biotehnologije in farmacije, da bi podprli uporabo v širokem spektru zdravstvenih, kmetijskih, okoljevarstvenih in podobnih dejavnostih.

S pomočjo kombinacije visoko zmogljivih, stroškovno učinkovitih genomskih platform, z možnostjo zbiranja in shranjevanja ogromnega števila vzorcev, poglobljeno bioinformatsko analizo in s temeljno zavezanostjo k izobraževanju, želi BGI zagotoviti, da bi znanost »omik« in tehnologija koristili vsem.

Za več informacij o podjetju BGI obiščite spletno stran www.bgi.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.